Начало Лондон Приключи 8-часовото заседание на британския кабинет относно Брекзит

Приключи 8-часовото заседание на британския кабинет относно БрекзитКатегория Лондон | 2018/02/25 at 2:00 PM | 59
Коментари ->> Добави Коментар

Британският премиер Тереза Мей и 11 министри направиха истински маратон с 8 часовото си заседание, което приключи малко преди полунощ.Темата на дългите дискусии е била отношенията на Обединеното Кралство с ЕС след напускането в края на март 2019-та година.

8-часовите дискусии се проведоха в Чекърс – извънградската резиденция на премиера. 11-те най-ключови министри, наричани още „военен кабинет“, обсъждаха до късно бъдещото британско-европейско сътрудничество, по формата на което е добре известно, че има големи разногласия.

Към дискусиите по-късно се присъединиха и съветници на правителството в различни области. Подробности не бяха съобщени, но от Даунинг стрийт разпространиха информация, че Тереза Мей ще обяви бъдещата стратегия в реч през следващата седмица, след като правителството проведе заседание в пълен състав.

Според BBC, въпреки разногласията в правителството има оптимизъм, че е вероятно постигането на компромис и на сделка с ЕС.

Категория Лондон | 2018/02/25 at 2:00 PM
60 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : ТВ Европа | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама