Принц Уилям премина стаж в британските служби за сигурност

      Публикувано на Monday, 8 April , 2019      218 Прегледа     
Принц Уилям премина стаж в британските служби за сигурност


Британският принц Уилям беше на триседмична практика в британските служби за сигурност и разузнаване, за да се запознае подробно с работата им, предаде Ройтерс, като се позова на днешно съобщение на неговата канцелария.

Уилям започна стажа си в британското външно разузнаване МИ6, втората седмица беше в службата за контраразузнаване МИ5, а третата, приключила вчера, в службата за електронно следене Правителствен център за комуникации (GCHQ), която събира информация от цял свят, за да открие и предотврати заплахи за Великобритания.Ръководителят на отдела за борба с тероризма в GCHQ отбеляза, че Уилям е работил изключително усърдно.

„Да прекарам известно време в нашите служби за сигурност и разузнаване, да узная повече за жизненоважния им принос за нашата национална сигурност, беше наистина поучително преживяване“, каза принцът.

Етикети:
Категория Лондон | 2019/04/08 последна редакция в 11:30 AM
Източник : www.pik.bg | Снимка : Лондон Днес
219 Прегледа
Коментари Добави КоментарПодобни публикации

Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки