Начало Полезно Промените в помощите

Промените в помощитеКатегория Полезно | 2017/09/09 at 9:00 PM | 130
Коментари ->> Добави Коментар

От статията на Work and Pensions Secretary Iain Duncan Smith в Daily Express научаваме, че правителството е сформиралo специална работна група, която по пощенските кодове започва да проверява за данъчни измами с помощи.

Гамата от нови мерки ще бъдат въведени в действие веднага, понеже най-новите данни показват, че измамниците с помощи са прибрали £5.3 милиарда през последните пет години,включително £1.3 милиарда Housing benefit ,£1.08 милиарда Income support и £1.2 милиарда Jobseekers’ Allowance and Pension Credit.

Държавата се надява с въвеждането на Universal Credit да сложи край на тези измами. На разследващите органи ще бъде дадена повече власт, за да може парите за помощи да отиват само там, където трябва. С въвеждането на Universal Credit държавата се надява да спести £2.2 милиарда като редуцира кражбите, грешките и надплатените суми.

Новите разследващи органи ше имат за задача да хванат нарушителите на закона и да ги накарат за върнат получените с измама пари, както и да ги вкара в затвора, ако не го направят в срок.

Глобите за измамите се увеличават до £2000 и измамниците ще губят право на помощи за 3 години. При повторно нарушение тези хора губят права за държавни помощи завинаги.

Всеки, признат за виновен за сериозна, организирана измама или измами със самоличност веднага ще губи помощите в продължение на три години, като започналите работа ще възстановяват надвзетите пари директно от заплатата си.

БГ Вестник

 Етикети: # # #

Категория Полезно | 2017/09/09 at 9:00 PM
131 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама