Първо бият, после питат

      Публикувано на Monday, 19 October , 2020      522 Прегледа     
Първо бият, после питат

  • BGM TV, London

Тежко въоръжени полицаи отново нахлуха на грешен адрес. Биха и обиждаха младо семейство, докато разберат, че са в неправилния блок в столичния “Левски Г”. След всяка груба и грешна показна акция се появява някой началник и казва – ами, извинявайте. Случва се. После вътрешните проверки се точат дълго, за да забравим. Никога МВР не е отчело да има наказани. И така до следващата строшена врата и скъсани нерви.


Категория BGM TV, London | 2020/10/19 последна редакция в 8:30 PM
Източник : Сега | Снимка : Google
523 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки