Пуснете парите да дойдат при вас

      Публикувано на Saturday, 27 July , 2019      1702 Прегледа     
Пуснете парите да дойдат при вас

  • BG Лондон

Колкото и да звучи невероятно, парите също притежават енергия.

Специалистите по биоенерегетика считат, че финикийските знаци могат да отиват при хората, а също така упорито да ги избягват.

Всичко зависи от начина, по който гледаме на тях.

Наистина има поверия, че парите при пари ходят, но това е така, защото те обичат хората, които правилно ги управляват.

И не смятат за суеверие някои доказани от практиката закони.

Хранилището на парите
Портфейлът никога не трябва да остава празен – дори да има само една монета или по-добре банкнота. Никога не поставяйте парите както ви падне. Не трябва да стоят разбъркани, а подредени – десетолевки с десетолевки, стотачки със стотачки. Монетите дръжте в отделна преграда, иначе банкнотите ще се „обидят”. Не трябва да държите заедно банкноти от различни валути.

Как да даваме и вземаме пари

Старайте се да не вземате и давате пари от ръка в ръка. В магазина ги сложете на щанда, а не в ръката на продавача – той е длъжен да направи същото. Давайте банкнотите сгънати, а не изправени. Така паричната енергия няма да ви напусне.

Милостиня също не давайте в ръка – сложете я на удобно място, откъдето ще бъде взета.

Не подавайте пари през прага. Не давайте и не вземайте заем във вторник. Ако се налага да вземете заем, нека е в новолуние.


Етикети:
Категория BG Лондон | 2019/07/27 последна редакция в 2:30 PM
Източник : Alex Development | Снимка : Google
1703 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки