Работа на автомивка в Лондон

      Публикувано на Monday, 20 April , 2020      4303 Прегледа     
Работа на автомивка в Лондон

  • BG Лондон

Струмен Паунов

Всеки от нас може да види по автомивките как забързани момчета чистят до блясък коли със сапун, препарати и прахосмукачки.

Ако се заслушате на какъв език говорят помежду си ще разберете, че между тях има и българи.
Разбира се работата на автомивка в Лондон не е най-прекрасната работа на земята, но за новодошлите българи, които още не са си извадили документи или са в процес на вадене на документи работата на автомивка е едно решение за начало, което носи приходи.

Обикновено този бизнес в Лондон се държи от албанци или косовари, за които липсата на документи не е проблем.

Поне не е проблем до първата проверка от служителите на UKBA, за които липсата на NI Number ви прави незаконно работещ в Англия.

За тази работа някъде ще ви искат депозит от 100 лири, който обикновено забравят да върнат при напускане или ще ви удържат заплатите за 1 седмица 7 дни по 30 лири cash , която най-вероятно няма да си получите при напускане. Освен това се изискват умения за миенето на коли, които ако сте седял на бюро в България няма как да сте придобил.

Заработват се по 30 или 40 лири в зависимост от сръчността и уменията ви в миенето на коли, плащането е обикновено седмично.


Етикети:
Категория BG Лондон | 2020/04/20 последна редакция в 9:00 PM
Източник : Alex Development | Снимка : Google
4304 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки