Начало BG Лондон Работа на автомивка в Лондон

Работа на автомивка в Лондон

Категория BG Лондон | 2017/07/02 at 10:07 PM | 113
Коментари ->> Добави Коментар
Струмен Паунов

Alex Development Ltd.www.alexdevelopment.co.uk

Всеки от нас може да види по автомивките как забързани момчета чистят до блясък коли със сапун, препарати и прахосмукачки.

Ако се заслушате на какъв език говорят помежду си ще разберете, че между тях има и българи.

Разбира се работата на автомивка в Лондон не е най-прекрасната работа на земята, но за новодошлите българи, които още не са си извадили документи или са в процес на вадене на документи работата на автомивка е едно решение за начало, което носи приходи.

Обикновено този бизнес в Лондон се държи от албанци или косовари, за които липсата на документи не е проблем.

Поне не е проблем до първата проверка от служителите на UKBA, за които липсата на NI Number Ви прави незаконно работещ в Англия.

За тази работа някъде ще Ви искат депозит от 100 лири, който обикновено забравят да върнат при напускане или ще Ви удържат заплатите за 1 седмица 7 дни по 30 лири cash , която най-вероятно няма да си получите при напускане. Освен това се изискват умения за миенето на коли, които ако сте седял на бюро в България няма как да сте придобил.

Заработват се по 30 или 40 лири в зависимост от сръчността и уменията в миенето на коли, плащането е обикновено седмично, cash.

 

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Реклама