Работа в Лондон без английски и документи?

      Публикувано на Sunday, 9 September , 2018      1756 Прегледа     
Работа в Лондон без английски и документи?

  • BG Лондон

Струмен Паунов
Alex Development

www.alexdevelopment.co.uk

07786 967299 

Много българи по телефона ми задават напоследък точно този въпрос. Свикнали при соца в България някой друг да решава и мисли вместо тях така си идват и в UK  с надеждата пак да се повторят славните соц времена от близкото ни минало.

Самолетите от България продължават да се пълнят с българи, които искат буквално да опитат късмета си в Лондон и UK. Ама късмета не е само да си в Лондон( въпреки че всички ние преди сме висяли по опашки в британското посолство в София, вкарвали сме по 15000 лири в банковите си сметки, за да се покажем бизнесмени, правихме бизнес планове, заверени от счетоводител тук и т.н., и т.н. Сега е друго, лесно е да дойдеш, трудно е да намериш работа без документи. А и като не говориш езика им, как да те разберат, че търсиш работа?

Българите в Лондон не обичат да си вадят документи за работа, отказват да говорят езика, те искат да си говорят български и очакват англичаните да ги разбират.

Българите в Лондон не желаят да се запишат на курс, да си повишат квалификацията в определена дейност и тогава да си намерят по-платена работа. С тази вечна работа на вечния лейбър за 7.5 на час и с вечната фея на мопа за 6.19 на час колко ли пари ще изкарат в Лондон?

Българите в Лондон не приемат затворения начин на живот на англичаните. Вечерните и съботно-неделни алкохолни умопомрачения  и алкохолни изцепки са нещо нормално за живота, които водят по знайни и незнайни квартири. Но иначе като се приберат в България са необикновено големи бизнесмени – Директори на фирми, а всъшност са обикновени неудачници в Лондон.

Българите в Лондон обичат да се забавляват. И затова най-много се забавляват на поредния концерт на поредната певачка на Пайнер.

Та на въпроса за работа без да говориш език в Лондон и без документи. В момента според мен пълен абсурд!

www.alexdevelopment.co.uk


Етикети:
Категория BG Лондон | 2018/09/09 последна редакция в 2:00 PM
Източник : Alex Development | Снимка : Google
1757 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки