Работа в метрото в Лондон

      Публикувано на Monday, 31 July , 2017      2183 Прегледа     
Работа в метрото в Лондон

  • BG Лондон

Струмен Паунов

www.alexdevelopment.co.uk
Напоследък много българи използваха промените около фирмите, които почистват метрото на Лондон и един след друг успяха да си намерят работа като чистачи в метрото.

Известна лондонска компания прояви гъвкавост и започна масово да назначава българи като емплой или като собственици на Ltd. Company. И това доведе до няколко стотин работни места за нас, българите в Лондон, което пък се отрази добре на бюджетите на семействата ни.

Процедурата е лесна- свързвате се директно с компанията, насрочват ви интервю, на което отивате  с основен набор от документи, получавате договор и ви казват кога и къде да отидете на Entry Permit изпит.

Направо като в приказките. Но това може да се случи само на хора, които имат документи- NI Number,  UTR и/или Ltd.Company. Изпращат ви на изпит за Entry Permit за работа в метрото, който изпит без добро владеене на английски език не може да вземете.

И така, който успее да се промуши през всички тези вратички ще има постоянна работа и ще бъде горд участник в процеса на почистването на най-старото метро в света- лондонското. Разпределят го на даден стейшън и вече е горд оператор на моп.


Етикети:
Категория BG Лондон | 2017/07/31 последна редакция в 6:00 AM
Източник : | Снимка :
2184 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки