Начало BG Лондон Работа в метрото в Лондон

Работа в метрото в ЛондонКатегория BG Лондон | 2017/07/31 at 6:00 AM | 1193
Коментари ->> Добави Коментар
Струмен Паунов

www.alexdevelopment.co.ukНапоследък много българи използваха промените около фирмите, които почистват метрото на Лондон и един след друг успяха да си намерят работа като чистачи в метрото.

Известна лондонска компания прояви гъвкавост и започна масово да назначава българи като емплой или като собственици на Ltd. Company. И това доведе до няколко стотин работни места за нас, българите в Лондон, което пък се отрази добре на бюджетите на семействата ни.

Процедурата е лесна- свързвате се директно с компанията, насрочват ви интервю, на което отивате  с основен набор от документи, получавате договор и ви казват кога и къде да отидете на Entry Permit изпит.

Направо като в приказките. Но това може да се случи само на хора, които имат документи- NI Number,  UTR и/или Ltd.Company. Изпращат ви на изпит за Entry Permit за работа в метрото, който изпит без добро владеене на английски език не може да вземете.

И така, който успее да се промуши през всички тези вратички ще има постоянна работа и ще бъде горд участник в процеса на почистването на най-старото метро в света- лондонското. Разпределят го на даден стейшън и вече е горд оператор на моп.Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама