Начало България Радев посрещнат топло в Бигорския манастир

Радев посрещнат топло в Бигорския манастирКатегория България | 2018/02/18 at 9:40 AM | 75
Коментари ->> Добави Коментар

За мен е изключителни вълнение да бъда във вашата Света обител. България високо цени ролята на Бигорския манастир, както в миналото, така и в настоящето за укрепване на нашето доверие и приятелство.Това каза президентът Румен Радев по време на днешното си посещение в Бигорския манастир в Македония, съобщиха от президентската пресслужба. То бе част от визитата му в съседката.

Той бе посрещнат от игумен Партений, който даде висока оценка на това посещение. Радев бе придружаван от Пловдивския митрополит Николай и Старозагорския митрополит Кристиян.

Президентът благодари за топлото посрещане и увери, че ще работи за духовното единство на хората от двете страни на границата.

Това е първото посещение на чуждестранен държавен глава посещава Бигорския манастир “Свети Йоан Предтеча” от създаването на манастира преди хиляда години.Етикети: # # # #

Категория България | 2018/02/18 at 9:40 AM
76 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Нюз | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Реклама