“Райънеър” с нетна загуба от 815 млн. евро

      Публикувано на Monday, 17 May , 2021      817 Прегледа     
“Райънеър” с нетна загуба от 815 млн. евро

  • Бизнес

Ryanair“ е претърпял годишна нетна загуба от 815 милиона евро, тъй като пандемията от коронавирус заземи световния авиационен сектор за дълго време, съобщава АФП.
Като се вземат предвид промените в цените на петрола и стойността на валутата, загубата след данъци достига 1 милиард евро, добавя „Ryanai“.


Етикети:
Категория Бизнес, Лондон | 2021/05/17 последна редакция в 1:00 PM
Източник : БНР | Снимка : Google
818 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки