Разкриха причината за ярките тоалети на кралица Елизабет Втора

      Публикувано на Monday, 30 July , 2018      82 Прегледа     
Разкриха причината за ярките тоалети на кралица Елизабет Втора


Британската кралица често се повява с ярки тоалети, макар да се придържа към консервативен стил на обличане.

Тя слага дрехи с цикламен, лимонено-жълт, ярко- зелен, кралско-син и други пъстри цветове. Мнозина се питат защо тя залага на такива багри и нюанси.Е, отговорът на този въпрос вече е известен.

Той дойде от снаха й Софи или графинята на Уесекс, която е съпруга на най-малкия син на кралицата принц Едуард. И така кралският избор се дължи не само на личните предпочитания, но и за да бъде забелязана Елизабет Втора от хората.

Когато кралицата се появява на обществени мероприятия, често множеството, което иска да я види, се проточва на десетки метри. Обличайки се с ярки цветовете, кралицата дава възможност на всеки да бъде видяна отдалеч или да забелязано по-отблизо дори копчето на палтото й, за да каже човекът от тълпата след време, че е видял самата Елизабет Втора – най-дълго управлявалата кралица в света.

Това Софи разкри за документалния филм The Queen At 90. Той е посветен на най-значимите събития в живота на британската монархия през 65-те години управление на Елизабет Втора.

Етикети:
Категория Лондон | 2018/07/30 последна редакция в 8:00 AM
Източник : Дарик | Снимка : Google
83 Прегледа
Коментари Добави КоментарПодобни публикации

Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки