Начало Лондон Разкриха причината за ярките тоалети на кралица Елизабет Втора

Разкриха причината за ярките тоалети на кралица Елизабет ВтораКатегория Лондон | 2018/07/30 at 8:00 AM | 308
Коментари ->> Добави Коментар

Британската кралица често се повява с ярки тоалети, макар да се придържа към консервативен стил на обличане.

Тя слага дрехи с цикламен, лимонено-жълт, ярко- зелен, кралско-син и други пъстри цветове. Мнозина се питат защо тя залага на такива багри и нюанси.Е, отговорът на този въпрос вече е известен.

Той дойде от снаха й Софи или графинята на Уесекс, която е съпруга на най-малкия син на кралицата принц Едуард. И така кралският избор се дължи не само на личните предпочитания, но и за да бъде забелязана Елизабет Втора от хората.

Когато кралицата се появява на обществени мероприятия, често множеството, което иска да я види, се проточва на десетки метри. Обличайки се с ярки цветовете, кралицата дава възможност на всеки да бъде видяна отдалеч или да забелязано по-отблизо дори копчето на палтото й, за да каже човекът от тълпата след време, че е видял самата Елизабет Втора – най-дълго управлявалата кралица в света.

Това Софи разкри за документалния филм The Queen At 90. Той е посветен на най-значимите събития в живота на британската монархия през 65-те години управление на Елизабет Втора.Етикети: # # #

Категория Лондон | 2018/07/30 at 8:00 AM
309 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Дарик | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама