Развод. Той не отговаря на съобщенията ми

      Публикувано на Monday, 3 June , 2019      1302 Прегледа     
Развод. Той не отговаря на съобщенията ми

  • Любопитно

Жена се разведе със съпруга си, защото бил прекалено мълчалив.

Бракът е бил разтрогнат официално от тайвански съд, след като жената се оплакала, че мъжът и игнорира съобщенията, които тя му праща в социалната мрежа Line.
В продължение на цели шест месеца мъжът получавал и четял съобщенията на жена си, но не и отговарял.

Той не реагирал дори когато тя му написала, че е приета в болница след катастрофа.

Единственото съобщение, което съпругата получила, няколко седмици след като като му писала за трагичния инцидент, в който участвала, било лаконично писмо, в което се говорело за кучето им и получената поща.

Жената имала и други оплаквания, но съдът се фокусирал върху “мълчанието” на съпруга и на база на него произнесъл решението си.


Етикети:
Категория Любопитно | 2019/06/03 последна редакция в 7:30 AM
Източник : Факти | Снимка : Google
1303 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки