Ребъл Уилсън била отвлечена в Африка

      Публикувано на Sunday, 17 January , 2021      661 Прегледа     
Ребъл Уилсън била отвлечена в Африка

  • Лайф

Ребъл Уилсън спокойно може да изиграе следващия Джеймс Бонд – това би си помислил всеки, чул неочакваната история на актрисата,
която тя разказа в предаването “Sky’s Straight Talking” пред Антъни Мидълтън, познат от поредицата “Специалните сили: Кой се осмелява да спечели”.

В шоуто 40-годишната звезда от “Перфектният ритъм” и бившият британски войник и настоящ телевизионен водещ се намират в Мексико,

където актрисата е на почивка заедно със своя приятел и сестра си. В интервюто тя разкрива, че в миналото е била отвлечена в Африка.

Случи се в провинция на Мозамбик. Не бях сама, пътувах заедно с група, като се придвижвахме с камион за добитък. Изведнъж друго превозно средство се изравни с нашето, принуждавайки ни да спрем. От него изскочиха тежко въоръжени мъже, които ни накараха да слезем от камиона“, спомня си тя.

По думите и – те са ги отвели в къща, където са ги държали в плен за една нощ. И въпреки че много хора биха предположили, че в подобен момент австралийката най-вероятно се поддала на паниката, оказва се, че тя всъщност е успяла да запази впечатляващо хладнокръвие.


Ребъл Уилсън и Антъни Мидълтън

Разбрах, че мога да се справям с кризисни ситуации. Бях като ръководител на екип. Когато влязохме в постройката, те ни заповядаха да седнем на земята, при което аз казах на останалите, че трябва да се хванем за ръце и да се държим силно. Страхувах се, че през нощта може да вземат някое от момичетата или нещо подобно“, признава Уилсън.

За щастие нищо лошо не им се е случило. На следващата сутрин всички са били невредими, а няколко часа по-късно дори са ги освободили.

Мъжете влязоха при нас и без каквото и да било обяснение ни казаха, че камионът ни е отвън и можем да си тръгваме. Не им се наложи да повтарят – за секунди всички се натоварихме на него и се насочихме към южноафриканската граница, до която стигнахме за няколко часа”, казва Ребъл.

А каква е била причината за похищението им? Според холивудската знаменитост непознатите не са искали да ги наранят, защото са имали по-различен план.

Мисля, че те са ни използвали за контрабанда… Да пренесем незаконни неща на дъното на возилото, вместо тях“, предполага тя.


Етикети:
Категория Лайф | 2021/01/17 последна редакция в 12:00 PM
Източник : Дир | Снимка : Google
662 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки