Редовни автобусни линии от Лондон до София

      Публикувано на Friday, 2 February , 2018      1345 Прегледа     
Редовни автобусни линии от Лондон до София

  • BG Лондон

Днес ще разгледаме кои автобусни фирми може да използвате, ако пътувате от Лондон за България или обратно, тяхното разписание, услугите и цените, които предлагат.

Balkan Horn
Фирмата е специализирана за извършване на международен и вътрешен автобусен транспорт, като автобусите с с по 3 или 4 звезди. Те са оборудвани с климатична инсталация, падащи седалки, предпазни колани, DVD, аудио система и WC. По време на пътуването се предлага безплатен чай, кафе и различни вестници, а за вашата сигурност се грижат трима професионални и висококвалифицирани водачи. Една от линиите, които може да използвате е:
Варна-Шумен-Велико Търново-София-Бърно-Прага-Пилзен-Люксенбург-Лил-Лондон
От Варна автобусът тръгва от Централната автогара всеки петък в 09:00 часа, във Велико Търново може да го хванете от хотел Етъра, а в София от автогара Сердика.
Цените на билетите са:
При тръгване от Варна с крайна точка Лондон—280 лева или 129 паунда за възрастни, по 260 лева или 119 паунда за пенсионери, студенти и деца до 12 години
При тръгване от Велико Търново и крайна точка Лондон- 270 лева или 124 паунда за възрастни и по 250 лева или 114 паунда за пенсионери, студенти и деца
При тръгване от София и крайна точка Лондон- 260 лева или 119 паунда за възрастни и по 240 лева или 109 паунда за пенсионери, студенти и деца.
Цените се променят в зависимост от тава дали ще използвате еднопосочен, двупосочен или двупосочен отворен билет за период от 6 месеца. Килограмите на багажа, който може да вземете със себе си е 50 килограма. Ако желаете той да е повече трябва да запитате дали има свободно място, като за него ще заплатите допълнително. За пълна информация относно свободни места и цени се обадете на телефоните на фирмата или посетете техният уебсайт.

Еurolines

Фирмата изпълнява вътрешни и международни превози на пътници, като разполага с 170 автобуса. Багажа, които може да вземете със себе си е един куфар и една ръчна чанта, като общото им тегло не трябва да надвишава 30 килограма. Ако искате да вземете допълнителен трябва да попитате дали има свободно място и да заплатите допълнително за него. Двупосочните билети са валидни в рамките на 6 месеца., и билети без фиксирани дати за пътуване подлежат на заверка в бюрата на превозвача или на неговите партньори в чужбина. Билети без нанесени дати за връщане се приемат и обработват само при наличните свободни места в автобуса. В случай на неосъществено пътуване по вина на фирмата-превозвач, се възстановява само стойността на неосъществената част от пътуването.

Превоз на домашни любимци не се допуска, както и превозване на телевизори, велосипеди, перални и миялни машини, печки и друга битова техника. Тази фирма не предлага директен превоз от България за Великобритания, така че имайте в предвид, че ще се наложи да се прикачите на някоя от спирките по ваш избор. Билета от Лондон до София започва с цена от 137 паунда, но трябва да заплатите и такса за резервация, която е на стойност от 4 паунда. При решение за пътуване с тази автобусна компания е желателно да се обадите по телефона за по подробна информация или да посетите сайта им.


Етикети:
Категория BG Лондон | 2018/02/02 последна редакция в 10:00 PM
Източник : | Снимка :
1346 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки