Реклама


За реклама в BG Media London моля използвайте контактната форма по долу

Сайтовете на BG Media London продължават да се развиват и да бъдат все по-ценен източник на информация, което личи със стотиците хиляди седмични посетители.

BG Media London е създадена през 2008г. и много бързо се превърна в разпознаваема,динамично развиваща се, полезна и различна медия от и за Българите в Лондон. Популярността на уебсайтовете в мрежата на BG Media London продължава да расте, вероятно поради уникалния начин на представяне на информацията:

  • Винаги актуална и полезна
  • Идваща директно от организаторите на събития
  • Организации
  • Предприемачи
  • Самите студенти
  • Работещите българи на Острова за които Лондон е станал втора родина.

BG Media London е една по-различна медия за Българите в Лондон,показваща животът на българите в британската столица такъв,каквато е през погледа на стотиците млади българи, които работят и живеят в Лондон. BG Media London се стреми да показва обективно, актуално до минута и качествено съдържание, свързано с всички аспекти на живота и атмосферата в космополитния град Лондон.
С използване на всички модерни канали за информация медията се стреми да позволи на нашите читатели в България и наОстрова да споделят своите впечатления и знания за Лондон, създавайки заедно най-всеобхватния пътеводител за живота в английската столица и един от най-надеждните източници на информация за случващото се в Лондон и Великобритания.

Преди да направите запитване можете да изтеглите нашата Рекламна Брошура с повече информация за рекламите и сайтовете, където можете да рекламирате Вашите услуги и бизнес в сайтовете на BG Media London.

За реклама в BG Media London моля

Изтегли Рекламната Брошура на BG Media London

Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.
Реклама

Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.