Начало Свят Републиканският законопроект за отмяна на Обамакеър е пред провал

Републиканският законопроект за отмяна на Обамакеър е пред провалКатегория Свят | 2017/09/26 at 8:04 AM | 64
Коментари ->> Добави Коментар

Републиканският законопроект за отмяна на закона за здравното осигуряване на Барак Обама изглежда изгубена кауза, след като трима сенатори от мнозинството заявиха, че няма да го подкрепят, предаде Франс прес.След Джон Маккейн и Ранд Пол умерената Сюзан Колинс обяви вчера в комюнике, че това е претупан проектозакон с тежки последици за пациентите.

“Този законопроект ще има значителен негативен ефект върху много здравноосигурени лица”, заяви тя. 

Републиканците имат само 52 от 100 места в горната камара на Конгреса и тези три “дезертьорства” са достатъчни да провалят вота, който лидерите на мнозинството се надяваха да организират тази седмица, преди края на бюджетната 2017 г.

Смъртоносният удар бе нанесен от службата по бюджета към Конгреса, която публикува вчера тревожен анализ на законопроекта “Греъм-Касиди”.

Според икономистите от службата милиони хора ще бъдат изтласкани от системата за здравно осигуряване от тази реформа.Етикети: # # #

Категория Свят | 2017/09/26 at 8:04 AM
65 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама