Рецепти за добро настроение от сутринта

      Публикувано на Monday, 3 June , 2019      715 Прегледа     
Рецепти за добро настроение от сутринта

  • Здраве

Повечето от нас, след като станат от сън, се чувстват все така уморени, както преди да са си легнали, други са раздразнителни и без настроение.

Все по-малко са хората, които приветстват новият ден с очакване за нищо хубаво.Затова ви предлагаме няколко съвета, които ще ви помогнат да се чувствате положително настроени и пълни с енергия.

1. Преди да заспите, помислете за нещо хубаво, което ще ви отпусне. Можете да погледате филм с приятели или да си приготвите гореща вана.

2. В началото на седмицата си подредете приоритетите – съставете план кога какво да свършите и в какъв срок. Така напрежението от задачите, които трябва да изпълните, ще се изпари. Вие ще се почувствате концентрирани и готови за работа.

3. Закуската е задължителна – хапвайте всичко, богато на протеини – омлет, овесени ядки, сирене, месо. По този начин през деня ще имате ресурс да изхабите енергията, натрупана чрез протеините.

4. Вместо кафе, пийте чай. Доказано е, че след консумацията на чай, тялото се „събужда“ много по-бързо, колкото след чаша кафе. За предпочитане е зеленият, но ако не обичате зелен чай, може да използвате и билков.


Категория Здраве | 2019/06/03 последна редакция в 2:30 AM
Източник : Интернет | Снимка : Google
716 Прегледа
Коментари Добави КоментарПодобни публикации

Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки