Начало Здраве Рецепти за добро настроение от сутринта

Рецепти за добро настроение от сутринтаКатегория Здраве | 2018/06/13 at 6:00 AM | 226
Коментари ->> Добави Коментар

Повечето от нас, след като станат от сън, се чувстват все така уморени, както преди да са си легнали, други са раздразнителни и без настроение.

Все по-малко са хората, които приветстват новият ден с очакване за нищо хубаво.Затова ви предлагаме няколко съвета, които ще ви помогнат да се чувствате положително настроени и пълни с енергия.

1. Преди да заспите, помислете за нещо хубаво, което ще ви отпусне. Можете да погледате филм с приятели или да си приготвите гореща вана.

2. В началото на седмицата си подредете приоритетите – съставете план кога какво да свършите и в какъв срок. Така напрежението от задачите, които трябва да изпълните, ще се изпари. Вие ще се почувствате концентрирани и готови за работа.

3. Закуската е задължителна – хапвайте всичко, богато на протеини – омлет, овесени ядки, сирене, месо. По този начин през деня ще имате ресурс да изхабите енергията, натрупана чрез протеините.

4. Вместо кафе, пийте чай. Доказано е, че след консумацията на чай, тялото се „събужда“ много по-бързо, колкото след чаша кафе. За предпочитане е зеленият, но ако не обичате зелен чай, може да използвате и билков.

Категория Здраве | 2018/06/13 at 6:00 AM
227 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Интернет | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама