Рецепти за добро настроение от сутринта

      Публикувано на Sunday, 25 August , 2019      2104 Прегледа     
Рецепти за добро настроение от сутринта

  • Здраве

Повечето от нас, след като станат от сън, се чувстват все така уморени, както преди да са си легнали, други са раздразнителни и без настроение.

Все по-малко са хората, които приветстват новият ден с очакване за нищо хубаво.
Затова ви предлагаме няколко съвета, които ще ви помогнат да се чувствате положително настроени и пълни с енергия.

1. Преди да заспите, помислете за нещо хубаво, което ще ви отпусне. Можете да погледате филм с приятели или да си приготвите гореща вана.

2. В началото на седмицата си подредете приоритетите – съставете план кога какво да свършите и в какъв срок. Така напрежението от задачите, които трябва да изпълните, ще се изпари. Вие ще се почувствате концентрирани и готови за работа.

3. Закуската е задължителна – хапвайте всичко, богато на протеини – омлет, овесени ядки, сирене, месо. По този начин през деня ще имате ресурс да изхабите енергията, натрупана чрез протеините.

4. Вместо кафе, пийте чай. Доказано е, че след консумацията на чай, тялото се „събужда“ много по-бързо, колкото след чаша кафе. За предпочитане е зеленият, но ако не обичате зелен чай, може да използвате и билков.Категория Здраве | 2019/08/25 последна редакция в 2:30 AM
Източник : Интернет | Снимка : Google
2105 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки