Ръководството на Левски връща акциите на клуба в Дубай

      Публикувано на Saturday, 23 May , 2020      1228 Прегледа     
Ръководството на Левски връща акциите на клуба в Дубай

  • Спорт

Ръководството на Левски вече е задвижило важната процедура за връщането на мажоритарния пакет акции на клуба в Дубай, където се намира техният притежател Георги Попов.

Новината съобщават колегите ни от “Дарик”.
Припомняме, че ценните книжа изминаха дълъг път у нас.

Миналата сряда бяха донесени от куриера Сашо Диков на министър председателя Бойко Борисов, джиросани на негово име от Георги Попов.

В последствие Диков предаде акциите на Павел Колев.

След сутрешната публикация във Фейсбук на Васил Божков, в която той съобщи, че Наско Сираков “ще получи собствеността на акциите при съгласие от негова страна”, Левски връща спешно акциите в Дубай и ще се надява по най-бързия начин те да се завърнат отново в клуба с ново джиросване вече на името на Наско Сираков.

Към този момент всички усилия на шефовете от “Герена” са насочени към инициативите на клуба за неговата 106-та годишнина, както и за дарителската кампания за финансовото спасение на “сините”.


Етикети:
Категория Спорт | 2020/05/23 последна редакция в 10:00 PM
Източник : Топспорт | Снимка : Google
1229 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки