Начало Спорт Роналдиньо влиза в политиката

Роналдиньо влиза в политиката

Роналдиньо


Категория Спорт | 2018/03/23 at 10:39 AM | 100
Коментари ->> Добави Коментар

Легендарният бразилски футболист Роналдиньо влиза в политиката, съобщават медиите в Бразилия.Звездата заяви, че “иска да даде нещо на обществото”, заради това напуска футбола и влиза в политиката.

Бившият футболист на „Барселона“ вече официално е член на Бразилската републиканска партия.

38-годишният спортист ще може да участва в изборите през октомври, но все още не е решил дали да се кандидатира за място в Сената или в Дома на народните представители.

“Щастлив съм, че мога да участвам в проект, който има за цел да подобри и модернизира страната ни и да донесе повече радост на хората “, заяви Роналдиньо при влизането в партията.

От 2006 г. той работи в програми за УНИЦЕФ, а неговият евентуален избор може да го превърне във втория известен футболист, който през последните години заема висок политически пост. През 2011 г. Ромарио влезе в политиката и сега представлява Рио като сенатор.Етикети: # #

Категория Спорт | 2018/03/23 at 10:39 AM
101 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : БНР | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама