“Роскосмос” ще произвежда алкохол с марката “Поехали!”

      Публикувано на Sunday, 15 November , 2020      717 Прегледа     
“Роскосмос” ще произвежда алкохол с марката “Поехали!”

  • Любопитно

“Роскосмос” възнамерява да пусне алкохол под бранда “Поехали!”, думата, изречена от първия покорител на космоса Юрий Гагарин по време на старта на историческия му полет, съобщава сайтът “Лента”.

Под същата марка руското космическо ведомство ще предлага парфюми и облекла.
Ръководството на “Роскосмос” е подало заявка за получаването на търговската марка “Поехали!”.

Тя обхваща множество раздели от международна класификация за стоки и услуги.

Тук влизат парфюмерийно-козметична продукция, лекарствени средства, електронна битова техника, скъпоценни метали, облекло, играчки и алкохолна продукция.

Заявката за регистрация е под номер 2020700144 и тя ще опази “Роскосмос” от нелоялна конкуренция.Категория Любопитно | 2020/11/15 последна редакция в 10:30 PM
Източник : БНР | Снимка : Google
718 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки