Ръст на резервациите в британските ресторанти след подновяване на вечерите на закрито

      Публикувано на Sunday, 23 May , 2021      1250 Прегледа     
Ръст на резервациите в британските ресторанти след подновяване на вечерите на закрито


Резервациите в ресторанти във Великобритания отбелязва силен ръст,

след като от понеделник бяха допълнително разхлабени противоепидемичните ограничителни мерки, позволявайки храненето на закрито за първи път от месеци, съобщи в четвъртък статистическата служба на страната (ONS).
Резервациите в ресторанти се повишиха до 73% от нивото им преди две години (далеч преди възникването на коронавирусната пандемията) през седмицата до 17 май,

която включваше само един ден под новите, по-облекчени Covid правила.

Това е повече от 60% спрямо предходната седмица, според данни от уебсайта за резервации OpenTable, изготвен за Службата за национална статистика.

Делът на заетите в правителствената схема за подпомагане на работните места по време на коронаврусната криза пък спадна до 10% в края на април и началото на май спрямо 11% две седмици по-рано, което е най-ниският процент от началото на годината, посочва ONS.


Етикети:
Категория Лайф, Лондон | 2021/05/23 последна редакция в 5:00 PM
Източник : БНР | Снимка : Google
1251 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки