Румен Петков: Случаят в Ботевград показва, че няма държава

      Публикувано на Friday, 8 June , 2018      27 Прегледа      Коментари Добави коментар
Румен Петков: Случаят в Ботевград показва, че няма държава

  • България

Случаят в Ботевград показва, че няма държава.

Това коментира лидерът на АБВ и бивш вътрешен министър Румен Петков.

Той отново настоя министърът на вътрешните работи Валентин Радев незабавно да си подаде оставката.

„Трябва да кажа с яд, че нашето Европредседателство започна в Ботевград и завършва в Ботевград. Спомняте си бруталното убийство в края на миналата година-началното на тази, каквото убийство по бруталност не сме имали никога в съвременната история. Сега имаме един избягал човек, тоест тържествено излезе от Централния софийски затвор. Днес си говорим, че те са се стреляли в центъра на Ботевград и са се избивали. Никой не пита къде е другият излязъл си от затвора. Случката в Ботевград показва, че няма държава, а показва, че престъпниците си раздават правосъдие помежду си на улицата с избрани от тях средства, ходят добре въоръжени”, коментира Румен Петков.

Как МВР не може да разпознае издирван човек, само защото си е пуснал брада? На този въпрос Петков отговори така:

„Това обяснение с пускането на брадата и възпрепятстване на разпознаването е смешно. Аз не допускам някой сериозен човек да го каже. Това, че той си живее в Ботевград, показва и неговата оценка за РПУ-Ботевград. Той живее там, защото знае, че няма състав и че няма човешки ресурс, за да се проведат сериозни оперативно-издирвателни действия. Това показва, че агентурният апарат, мрежата от информатори на министерството е слязла много под критичния минимум”.

Етикети:
Категория България | 2018/06/08 последна редакция в 9:00 AM
Източник : Дарик Нюз | Снимка : Google
28 Прегледа
Коментари Добави КоментарПодобни публикации

Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Реклама

Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Последни коментари

Спонсорирани връзки