Шампионите на НБА започват тренировки

      Публикувано на Saturday, 9 May , 2020      1061 Прегледа     
Шампионите на НБА започват тренировки

  • Баскетбол

Актуалният шампион на Националната баскетболна асоциация на Северна Америка- Торонто Раптърс позволи днес на играчите си да използват клубната база и да започнат тренировки съобразно превантивните мерки.

Раптърс, които към момента са на 3-о място преди прекратяването на първенството на НБА, решиха да започнат някакви леки тренировки заради решението на правителството на провинция Онтарио.
Като част от разпорежданията на властите в канадската територия, Торонто Раптърс за сега няма да прави пълноценни отборни тренировки, като например фитнесът и други части от базата остават затворени.

Всеки играч преди да започне работа в залата, ще се подлага на измерване на температурата и ще бъде придружаван от треньор. Не повече от двама баскетболисти могат да тренират заедно.


Етикети:
Категория Баскетбол, Спорт | 2020/05/09 последна редакция в 1:00 PM
Източник : БНР | Снимка : Google
1062 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки