Начало Свят Синът на Стефан Данаилов се ожени във Флорида

Синът на Стефан Данаилов се ожени във ФлоридаКатегория Свят | 2017/12/23 at 10:00 PM | 108
Коментари ->> Добави Коментар

Влади Данаилов и годеницата му Виктория си казаха “Да” на 9 декември и предоставиха снимки от своята сватба само на списание Love style.

Церемонията беше в гръцка църква според православните канони в американския град Сарасота във Флорида, където младото семейство живее от години.Известният баща на младоженеца – Стефан Данаилов, не успя да отиде на сватбата на сина си, защото в същия ден отбеляза своята 75-годишнина в София.

Въпреки това той прати писмо на Влади, придружено с подаръци за булката и нейните родители. Бащата младата госпожа Данаилова е главен прокурор на щата Джорджия, майка й също е юрист.

По време на церемонията бяха спазени всички американски ритуали, а Ирен заведе сина си до олтара. Майката на Влади подари на младото семейство покривка за легло, ръчно плетена на една кука, както и изрисувана от нея икона на Исус Христос.

https://fakti.bg/Етикети: # #

Категория Свят | 2017/12/23 at 10:00 PM
109 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама