Сираков получава акциите на Левски в сряда

      Публикувано на Tuesday, 26 May , 2020      1169 Прегледа     
Сираков получава акциите на Левски в сряда

  • Спорт

Официалният собственик на Левски Георги Попов разкри,

че най-вероятно в сряда ще може да джироса мажоритарния дял акции на Левски на определения за нов собственик на клуба от Васил БожковНаско Сираков, разкри самият Попов пред БиТиВи.
Миналата седмица Божков обяви намерението си да даде акциите на голмайстор номер 1 в историята на “сините”, след което ръководството на клуба изпрати акциите към Дубай, където Божков и Попов се укриват от българските власти.

В последните десет дни акциите се съхраняваха от изпълнителния директор Павел Колев в клубната каса на стадион “Георги Аспарухов”.

“От клуба пратиха акциите. За съжаление, тук са няколко почивни дни след техния свещен месец Рамадан, така че най-вероятно ще мога в сряда или може би още утре да проверя дали те са пристигнали. Междувременно, тъй като г-н Борисов предполагам, че няма да отговори, ще бъде изтекъл и срокът за неговия мълчалив отказ, така че ще предприема действия по джиросване на акциите. Няма промяна, нашето желание е да подпомогнем клуба, както виждате, това са един 25-27 милиона, които сме дали безвъзмездно. В крайна сметка важното е г-н Сираков да поеме всичко в свои ръце и както обеща, да изведе клуба напред”, коментира Попов.

От своя страна Сираков обяви, че няма да говори пред медиите, преди акциите официално да станат негова собственост, след което ще даде пресконференция, на която ще отговори на всички въпроси.

 


Етикети:
Категория Спорт, Футбол | 2020/05/26 последна редакция в 10:00 AM
Източник : БНР | Снимка : Google
1170 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки