Начало Свят Служителите на „Сикрет сървис” се изнесоха от Тръмп тауър

Служителите на „Сикрет сървис” се изнесоха от Тръмп тауърКатегория Свят | 2017/08/06 at 8:40 AM | 50
Коментари ->> Добави Коментар

Щабът на служителите на тайните служби на САЩ, в чийто задължения влиза охраната на първите хора в държавата, са напуснали небостъргача Тръмп тауър в Манхатън, където е нюйоркската резиденция на държавния глава Доналд Тръмп.

Агентите от Сикрет сървис са се преместили на друго, неназовано място, което се смята за “по-ефективно от гледна точка на разходи и логистически по-практично”.По информация на телевизия Си Ен Ен сигурността на нюйоркската резиденция на Тръмп се гарантира от 100 служители на федералната Сикрет сървис, а въоръжената охрана се осигурява от 300 полицаи.

По-рано беше съобщено, че охраната на Тръмп тауър струва на властите на мегаполиса около 1 млн. на ден. Освен това, от встъпването си в длъжност през януари Тръмп нито веднъж не е посещавал нюйоркската си резиденция.

https://dariknews.bg/Етикети: #

Категория Свят | 2017/08/06 at 8:40 AM
51 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама