Начало Свят Съмнителен разговор между пасажери приземи извънредно самолет в Кьолн

Съмнителен разговор между пасажери приземи извънредно самолет в КьолнКатегория Свят | 2017/06/11 at 9:57 AM | 56
Коментари ->> Добави Коментар

Самолет на авиокомпания Изи Джет, изпълняващ полет от Любляна за лондонското летище Станстед беше отклонен за кацане в Германия,

след като пилотът бил информиран за подозрителен разговор на борда, предаде ДПА, цитирана от БТА. Инцидентът станал снощи.Някои пътници дочули трима души от пътуващите в самолета да разговарят за “терористични работи” и предупредили персонала, съобщиха днес от полицията и прокуратурата в Кьолн.

Заради непланираното кацане трафикът на летището бе спрян между 19 ч. и 22 ч. местно време, като 10 полета бяха отклонени към други летища, а 20 закъсняха.

Всичките 151 пътници са напуснали самолета “Ербъс” А319 по надуваемите пързалки за аварийни случаи.

Пътниците са били отведени в транзитната зона, където са били разпитани от полицията и трима мъже са били задържани.

Полицията е унищожила раница, за която никой от пътниците не казал, че е негова. Смята се, че тя е била на един от задържаните.

Самолетът е бил претърсен с полицейски кучета. Мъжете са били разпитани, но засега разпитът не е помогнал да се изясни ситуацията, казаха служители.

http://www.dnevnik.bg/

Категория Свят | 2017/06/11 at 9:57 AM
57 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама