Спад при продажбите на автомобили във Великобритания през август

      Публикувано на Saturday, 5 September , 2020      1324 Прегледа     
Спад при продажбите на автомобили във Великобритания през август


Продажбите на автомобили в Обединеното кралство се понижиха през август въпреки разхлабените противоепидемични мерки след сериозната блокада,
наложена по-рано през година, показват предварителни данни на Обществото на производителите и търговците на автомобили (SMMT)

Регистрациите (продажбите) на нови автомобили през август се понижиха с 5% на годишна база след отскок с 11% през юли, което представляваше първото повишение в рамките на 2020 година и се дължеше на отварянето наново на шоурумите на автомобилните дилъри след коронавирусната блокада.

Трябва обаче да се има предвид, че месец август е един от най-спокойните и слаби месеци при продажбите на нови автомобили.

Преди време от SMMT отбелязаха, че може би ще трябва да се изчака до края на септември, преди да стане по-ясна картината на тенденциите на автомобилния пазар с оглед на икономическото възстановяване от коронавирусния шок.


Етикети:
Категория Лондон | 2020/09/05 последна редакция в 4:03 PM
Източник : БНР | Снимка : Google
1325 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки