Спас Русев купува 1000 абонаментни карти за сектор „В“

      Публикувано на Saturday, 18 July , 2020      1150 Прегледа     
Спас Русев купува 1000 абонаментни карти за сектор „В“

  • Спорт

Бившият собственик на Левски Спас Русев ще купи 1000 абонаментни карти за сектор “В”, които ще дари на клуба под условие, те да отидат у хора в неравностойно положение или в тези, които не могат да си го позволят.
Това вече е било договорено със собственика Наско Сираков.

Напомняме, че 26-кратните шампиони, които са в изключително затруднено финансово положение, стартираха кампания за продаване на карти за сезон 2020/2021 година, като от клуба се надяват да продадат възможно най-много и да подобрят поне двойно своя рекорд от изминалата кампания – 5800.

Както е известно, Русев реши с лични средства да покрие задължението от около три милиона лева на клуба към “Виваком”.

Той е най-големият акционер във “Виваком“, която беше и генерален спонсор на столичния клуб по време на неговото управление на клуба, в периода през 2017 и 2018 г.

Предвид това, че компанията, в която има множество акционери, сред тях руски, американски и австрийски фондове, изискващи дължимото към тях от “сините”, Русев сам предложил на борда на директорите в компанията той да поеме задълженията клуба.


Етикети:
Категория Спорт | 2020/07/18 последна редакция в 3:39 PM
Източник : БНР | Снимка : Google
1151 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки