Среща с трима българи от световния дизайн

      Публикувано на Thursday, 25 June , 2020      2160 Прегледа     
Среща с трима българи от световния дизайн

  • BG Лондон

Трима международно признати български дизайнери са гости на МЕЛБА#11, която се проведе на 25 юни 2020 на живо онлайн.

Актуални и революционни местни герои на дизайна и техните най-нови проекти отново са във фокуса на “Мелба на живо”, събитие, посветено на дизайна у нас и по света.
Публиката може да се срещне виртуално с Нинела Иванова, която открива нови материи и работи за по-добро “утре” в сферата на биодизайна, Елиа Недков, етичният експериментатор и мултидисциплинарен артист от Майорка, и Стилияна Минковска, която разработва алтернативни мебели за раждане (дизайн за родилни зали) и е резидент в Музея за дизайн в Лондон.

Елиа Недков - нов бранд чанти e. n_bags

Елиа Недков – нов бранд чанти e. n_bags

Стилияна Минковска – Тя е завършил архитект със сериозен уклон към интериори, продуктов дизайн и фотография. След като спечелва една от четири резидентни места в реномираната програма за млади таланти на Музея за дизайн в Лондон, тя излиза с революционна разработка за вида, функцията и употребата на мебелите в родилните зали в серията Ultima Thule.

Елиа Недков – Интериорен и мебелен дизайнер, архитект, моден експериментатор, артистичен директор, куратор, фотограф… Той има толкова богат опит и интересен професионален път по света, че историите му са подобни на магични приказки. Този път разказва за новия си бранд чанти e. n_bags, създадени в Майорка.

Нинела Иванова – Биодизайн и нови материи

Нинела Иванова – Биодизайн и нови материи
Нинела Иванова – Биодизайн и нови материи. Тя е доктор на науките, а темите, с които умело борави, включват широк диапазон от завъртащи главата идеи за по-благородно бъдеще чрез нови разработки в технологиите, изкуството, дизайна, текстила и модата, всички вдъхновени от бактерии, гъби и плесени.

Етикети:
Категория BG Лондон, Лондон | 2020/06/25 последна редакция в 8:42 AM
Източник : БНР | Снимка : Google
2161 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки