Срив на британския автомобилен сектор заради несигурността с Брекзит

      Публикувано на Sunday, 1 July , 2018      31 Прегледа     
Срив на британския автомобилен сектор заради несигурността с Брекзит

  • Лондон

Инвестициите в британския автомобилен сектор се сринаха почти наполовина през първите шест месеца на годината, повлияни от несигурността с Брекзит.

Асоциацията на производителите и търговците на автомобили (SMMT) разкри новината, за да влезе в дневния ред на годишната среща в центъра на Лондон.Инвестициите в автомобилния сектор са се понижили до 347,3 млн. паунда (461 млн. долара или 395 млн. евро) през първите шест месеца на 2018 г.,

в сравнение с 647,4 млн. паунда за същия период на 2017 г., според данни на SMMT, цитирани от БГНЕС.

Асоциацията предупреди, че новите инвестиционни проекти са възпрепятствани от несигурността относно продължаващите преговори на правителството с Брюксел относно Брекзит.

“Договарящите трябва да вземат предвид забавянето на инвестициите и изтичането на времето и да постигнат споразумение, което ще сложи край на несигурността и ще даде приоритет на нуждите на автомобилния сектор”.

Етикети:
Категория Лондон | 2018/07/01 последна редакция в 7:00 PM
Източник : Мениджър | Снимка : Google
32 Прегледа
Коментари Добави КоментарПодобни публикации

Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки