Начало Спорт Стоичков: Хората показаха любовта към футбола, която не съм забравил

Стоичков: Хората показаха любовта към футбола, която не съм забравилКатегория Спорт | 2017/09/22 at 9:00 AM | 106
Коментари ->> Добави Коментар

Христо Стоичков направи поредната незабравима футболна вечер в България.

Легендарната “осмица” докара в Стара Загора множоество легенди на българския футбол и на Барселона, за да сътворят страхотен спектакъл.“Благодаря на хората от Стара Загора и на кмета. Хората, които дойдоха днес, показаха любовта си към футбола. Любов, която не съм забравил. Преди много години аз съм минал от тук. Избрах спортен град, който е дал и ще дава много големи спортисти на България. От тук са тръгнали и най-големите футболисти. Искахме да помогнем на децата, да видят такива легенди. Благодаря на всички за хубавия празник. Не всеки ден в България може да видиш доказани в световния футбол имена – европейски и световни шампиони.

Утре заминавам за Маями. Искам да се прибера. Знаете за урагана. В Мексико е много тежко – има много загинали хора, деца… Не знам дали някой от моите колеги не е пострадал.

Затова искам още утре сутринта да отида в Маями, да видя каква е обстановката. Колеги сме и трябва да се грижим един за друг.

С много труд се става номер 1 и с много любов към това, което правиш. Не е само да излезеш на терена, да изиграеш едни 90 минути и да се прибереш. Винаги съм казва, че това, което тренираш през седмицата, това ще играеш в събота и неделя. Затова винаги съм се старал през седмицата да бъда добър, а събота и неделя може би още по-добър”, заяви след шоуто Христо Стоичков.Етикети: # # # # # # #

Категория Спорт | 2017/09/22 at 9:00 AM
107 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама