Начало Свят Свидетел в Лондон: Атентаторът от джамията крещеше “Ще убия всички мюсюлмани”

Свидетел в Лондон: Атентаторът от джамията крещеше “Ще убия всички мюсюлмани”Категория Свят | 2017/06/19 at 8:20 AM | 60
Коментари ->> Добави Коментар

В социалните мрежи се появи видео, в което предполагаемият шофьор на микробуса, който прегази пешеходци до джамията при Финсбъри парк, е задържан от полицията.

Кадрите показват и тълпата от гневни хора, събрали се около него. Чуват се и викове, тъй като пешеходците се опитват да разберат какво се е случило, пише “Дейли мейл”.Най-малко десет души са ранени, а един убит, след като бял ван се вряза в пешеходци, излезли след молитва от джамията при Финсбъри Парк в Лондон.

По неофициална информация жертвата е жена.

“Един възрастен мъж излезе от джамията, припадна, хората го пазеха, когато микробусът просто ускори и го прегази, докато той беше още на земята. Вече не е безопасно да се разхождаш из града”, сподели 41-годишният Атикур Архман от “Финсбъри парк”.

“Ще убия всички мюсюлмани”,това крещял атентаторът минути преди да бъде повален на земята от полицията, според друг свидетел.

http://dnesplus.bg/Етикети: # #

Категория Свят | 2017/06/19 at 8:20 AM
61 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама