Начало BG Лондон Търсите работа в Лондон? Прочетете това

Търсите работа в Лондон? Прочетете товаКатегория BG Лондон | 2017/06/08 at 9:00 PM | 265
Коментари ->> Добави Коментар
Струмен Паунов

www.alexdevelopment.co.uk07786 967299

За са можете да си намерите по-лесно работа в Лондон, имате нужда от тези 10 съвета:

1. Правилната стратегия – хаотичното търсене на работа е много неправилен подход, за това си направете план – къде ще търсите, какво ще търсите и как ще го правите. Не можете да очаквате работата сама да ви намери.

2. Регистрирайте се във възможно най-много агенции за търсене на работа, за да увеличите шансовете си, освен ако нямате намерение да работите като самонаето лице.

3. Трябва да сте наясно колко време можете да търсите работа – в зависимост от финансовото ви положение преценете можете ли да отсявате или трябва да е примирите с по-малко заплащане поне на първо време.Трябва да сте наясно колко време можете да търсите работа – в зависимост от финансовото ви положение преценете можете ли да отсявате или трябва да е примирите с по-малко заплащане поне на първо време.

4. Преди да тръгнете да търсите работа си извадете важните документи – NIN, UTR, CSCS Card – без тях търсенето на работа се обезсмисля.

5. Търсете работа чрез познати и приятели – споделете с колкото може повече хора, че търсите работа, така вероятността някой да ви помогне е по-голяма.

6. Без английски език сте загубени – ако си мислите ,че можете да работите в Лондон без да знаете английски и то на добро ниво, много бързо ще се убедите,че не сте прави.

7. Запишете се на курс по английски език и повишаване на квалификацията.

8. Решете как искате да работите – като самонает или за други хора.

9. Ако имате предишни работодатели в Лондон, потърсете ги.

10. Не забравяйте „чичко“ Google – там винаги може да намерите насоки за намиране на работа.Етикети: # # # #

Категория BG Лондон | 2017/06/08 at 9:00 PM
266 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама