Търсите работа в Лондон? Прочетете това

      Публикувано на Monday, 25 March , 2019      854 Прегледа     
Търсите работа в Лондон? Прочетете това

  • BG Лондон

Струмен Паунов

www.alexdevelopment.co.uk07786 967299

За са можете да си намерите по-лесно работа в Лондон, имате нужда от тези 10 съвета:

1. Правилната стратегия – хаотичното търсене на работа е много неправилен подход, за това си направете план – къде ще търсите, какво ще търсите и как ще го правите. Не можете да очаквате работата сама да ви намери.

2. Регистрирайте се във възможно най-много агенции за търсене на работа, за да увеличите шансовете си, освен ако нямате намерение да работите като самонаето лице.

3. Трябва да сте наясно колко време можете да търсите работа – в зависимост от финансовото ви положение преценете можете ли да отсявате или трябва да е примирите с по-малко заплащане поне на първо време.Трябва да сте наясно колко време можете да търсите работа – в зависимост от финансовото ви положение преценете можете ли да отсявате или трябва да е примирите с по-малко заплащане поне на първо време.

4. Преди да тръгнете да търсите работа си извадете важните документи – NIN, UTR, CSCS Card – без тях търсенето на работа се обезсмисля.

5. Търсете работа чрез познати и приятели – споделете с колкото може повече хора, че търсите работа, така вероятността някой да ви помогне е по-голяма.

6. Без английски език сте загубени – ако си мислите ,че можете да работите в Лондон без да знаете английски и то на добро ниво, много бързо ще се убедите,че не сте прави.

7. Запишете се на курс по английски език и повишаване на квалификацията.

8. Решете как искате да работите – като самонает или за други хора.

9. Ако имате предишни работодатели в Лондон, потърсете ги.

10. Не забравяйте „чичко“ Google – там винаги може да намерите насоки за намиране на работа.

Етикети:
Категория BG Лондон | 2019/03/25 последна редакция в 10:30 PM
Източник : Alex Development | Снимка : Google
855 Прегледа
Коментари Добави КоментарПодобни публикации

Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки