Тайните на с. Кипилово (“Малката Аркадия”)

      Публикувано на Tuesday, 26 January , 2021      712 Прегледа     
Тайните на с. Кипилово (“Малката Аркадия”)

  • BGM TV, London

Тук, в хотел “Малката Аркадия” беше заснет “Роднина на дъжда” – филм по едноименната песен, която е написана от Георги Константинов (текст) и Момчил Колев (музика), а вокалите са на Добрин Досев (актьор). Песента е част от проекта “Пеещи артисти”. Изключителни благодарности на нашите домакини г-жа Благоева и г-н Димов

Етикети:
Категория BGM TV, London | 2021/01/26 последна редакция в 8:28 AM
Източник : You Tube | Снимка : Google
713 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки