Начало Лондон Тереза Мей и Еманюел Макрон със селфи в Twitter

Тереза Мей и Еманюел Макрон със селфи в TwitterКатегория Лондон | 2018/01/21 at 9:00 AM | 67
Коментари ->> Добави Коментар

Груповите „селфита“, качени в Twitter, са запазена марка на холивудските звезди, но вчера подобна снимка бе публикувана в профила на Тереза Мей – заедно с френския президент Еманюел Макрон.Световните лидери си направиха снимката в музея „V&A”, за да приветстват добрите отношения между двете страни. Под снимката в Twitter-а на Мей е написано:

„На V&A миналата нощ с Еманюел Макрон се гордеем да отпразнуваме изключителните ценности и талантливите хора, които свързват нашите страни. Повече от век Сърдечното съглашение ни дава повод да празнуваме серията споразумения между Великобритания и Франция“.

По време на срещата си двамата лидери са обсъдили бъдещето на Великобритания след Brexit.

„В бъдеще ще има различни връзки, различен баланс на правата и задълженията, и ние във Великобритания сме наясно с това“, обяснява британският премиер. 

При посещението си Макрон предупреди Лондон, че бъдещото търговско споразумение с Европейския съюз след Brexit няма да предостави на Великобритания пълен достъп до единния пазар на Блока и до финансовите му услуги.Етикети: # # #

Категория Лондон | 2018/01/21 at 9:00 AM
68 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Икономик | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Реклама