Начало Великобритания Tesco пуска нови дискаунт магазини във Великобритания другата седмица

Tesco пуска нови дискаунт магазини във Великобритания другата седмица

Tesco пуска нови дискаунт магазини във Великобритания другата седмица


Категория Великобритания | 2018/09/13 at 6:50 PM | 21
Коментари ->> Добави Коментар

Поне 60 обекта от веригата ще бъдат с нов формат


Най-голямата верига супермаркети в Обединеното кралство ще пусне следващата седмица нов формат дискаунт магазини, в опит за директна конкуренция с германските дискаунт вериги Aldi и Lidl, които от десетилетие напредват с пазарния си дял. Днес Tesco покани медиите на събитие с главния изпълнителен директор на компанията Дейв Люис, на обекта си в Чатърис, Кембриджшър, Източна Англия, на 19 септември.
“Ще споделим някои вълнуващи новини”, казаха от компанията.

Говорител на Tesco обаче отказа повече подробности  за предстоящото събитие. През юли Tesco започна да набира персонал за “нов формат магазин” в Чатърис. През юли се появи информация, че Tesco е близо до стартирането на верига дискаунт магазини във Великобритания, наречена “Jack’s”, по името на Джак Коен, основател на бизнеса през 1919 г., който днес се превръща в гиганта Tesco. Според информациите веригата може да преобразува до 60 съществуващи свои обекта в новите дискаунт магазини, съобщава РойтерсЕтикети: # # # # #

Категория Великобритания | 2018/09/13 at 6:50 PM
22 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : economic.bg | Снимка : economic.bg
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама