Тони Блеър: Великобритания е в опасен хаос

      Публикувано на Saturday, 7 December , 2019      1034 Прегледа     
Тони Блеър: Великобритания е в опасен хаос

  • Лондон

Бившият британски премиер Тони Блеър смята, че Великобритания е в “опасен хаос”, както и неговата Лейбъристка партия, и че консерваторите на Борис Джонсън не заслужават да спечелят изборите на 12 декември.

“Обществото не е убедено, че всяка голяма партия заслужава победа на изборите”, заяви Блеър.
Обединеното кралство провежда избори три години по-рано, тъй като парламентът е в задънена улица за Брекзит, неспособен да постигне договореност как и дали изобщо страната да напусне Европейския съюз.

“Ние сме в хаос”, каза Блеър, който беше министър-председател между 1997 и 2007 г.

Политикът оцени, че и двете основни партии продават фантазии и че ако предизборните проучвания на общественото мнение са верни, партията на Джонсън вероятно ще спечели мнозинство.

Блеър каза, че неговата партия сега е контролирана от “марксистко-ленинското крило” и че техният лидер Джереми Корбин е обещал революция.

“Проблемът с революцията не е как тя ще започне, а как ще приключи. Проблемът с революциите е, че те винаги свършват зле”, каза Блеър.


Етикети:
Категория Лондон | 2019/12/07 последна редакция в 12:15 AM
Източник : www.pik.bg | Снимка : Лондон Днес
1035 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки