Начало Свят Тръмп не е знаел за срещата на сина си с руската адвокатка

Тръмп не е знаел за срещата на сина си с руската адвокаткаКатегория Свят | 2017/07/12 at 12:22 PM | 58
Коментари ->> Добави Коментар

Синът на американския президент Доналд Тръмп обяви, че не е казал на баща си за срещата си с руската адвокатка, която заявила, че би могла да помогне на неговата предизборна кампания.

Доналд Тръмп-младши коментира пред телевизия Fox News, че срещата била “едно нищо”, но той трябвало да се отнесе по различен начин по казуса.Той публикува имейли, показващи, че е приветствал предложение да се срещне с адвокатката, за която се твърди, че има връзки с Кремъл и разполага с материали в ущърб на Хилари Клинтън.

Американските власти разследват предполагаема руска намеса в американските президентски избори.

Откакто беше избран за президент Тръмп е преследван от твърдения, че Русия се е опитала да саботира предизборната кампания на Хилари Клинтън.

Тръмп отрече да е знаел за това, а Русия също многократно отрече да се е намесвала.

Запитан по време на интервю за Fox News дали е казал на баща си за миналогодишната среща, Тръмп-младши посочил: “Не. Това беше едно нищо. Нямаше какво да се казва. Имам предвид, че дори нямаше да си спомня за това, ако не бяхте започнали да се ровите в тези неща. Това бяха буквално просто загубени 20 минути.”

Доналд Тръмп-младши, зетят на президента Джаред Къшнър и шефът на предизборната му кампания Пол Манафорт са се срещнали с руската адвокатка Наталия Веселницкая в “Тръмп тауър” в Ню Йорк през юни 2016 г.

Тръмп-младши получил имейл от посредник, британския музикален журналист Роб Голдстоун, в който му обещал документи от Русия, според които Хилари Клинтън е извършила престъпление.

https://news.bg/Етикети: # #

Категория Свят | 2017/07/12 at 12:22 PM
59 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама