Начало Свят Тръмп се надява да проведе дипломатически разговори с Русия в Давос

Тръмп се надява да проведе дипломатически разговори с Русия в Давос

Тръмп се надява да проведе дипломатически разговори с Русия в Давос


Категория Свят | 2018/01/26 at 12:00 PM | 127
Коментари ->> Добави Коментар

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че “се надява” да проведе дипломатически разговори с Русия по време на престоя си на Световния икономически форум,който се провежда в швейцарския град Давос, съобщават руските медии.

Журналисти са го попитали дали възнамерява да се занимае с проблемите на отношенията между САЩ и Русия и да започне диалог с Москва.

Тръмп отговорил с просто “надяваме се”.

През декември руският президент Владимир Путин пожела на американския си колега началото на “прагматични отношения” между двете страни, които са от полза на глобалната стабилност, в новогодишното си писмо, адресирано до Тръмп.

По-рано този месец Кремъл също така предупреди Белия дом, че обвиненията на САЩ за предполагаемата намеса на Русия в американските вътрешни работи могат да навредят на съществуващите и бъдещите американско-руски дипломатически отношения.Етикети: # # # #

Категория Свят | 2018/01/26 at 12:00 PM
128 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Нюз | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама