Кога изчезва тръпката?

      Публикувано на Saturday, 23 May , 2020      1893 Прегледа     
Кога изчезва тръпката?

  • Любопитно

Всичко се променя с времето в една любовна връзка.

В началото и двамата прекарвате часове в чатове и разговори, без да ви омръзне.
Често излизате на срещи и прекарвате нощите си заедно в леглото.

Той е най-забавният, мил и романтичен човек, а тя е по-красива, интелигентна и разбрана от всички жени на света.

Кога обаче всичко това се променя? Преди време беше изчислено, че след 7 години съвместен живот съпрузите свикват един с друг и това убива тръпката. Сега британски учени, направили изследване с участието на 2000 души, съкратиха този срок до 3 години.

67% от анкетираните признават, че след първите три години започват се дразнят от недостатъци на партньора, които първоначално са смятали са незначителни.

Освен това двойките признават, че след 3-годишен съвместен живот отношенията им стават по-прагматични и те се отдават на секс по разписание.

Много неща убиват страстта в отношенията и ги водят до деградация. Оказва се, че най-опасните за любовта са рутината, мръсните чорапи, неудобното работно време, хъркането, оплакването, занемаряването на външния вид, по-малко внимание към партньора.Категория Любопитно | 2020/05/23 последна редакция в 1:30 PM
Източник : Дарик Нюз | Снимка : Google
1894 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки