Начало Любопитно Кога изчезва тръпката?

Кога изчезва тръпката?Категория Любопитно | 2018/04/22 at 4:00 PM | 219
Коментари ->> Добави Коментар

Всичко се променя с времето в една любовна връзка.

В началото и двамата прекарвате часове в чатове и разговори, без да ви омръзне.Често излизате на срещи и прекарвате нощите си заедно в леглото.

Той е най-забавният, мил и романтичен човек, а тя е по-красива, интелигентна и разбрана от всички жени на света.

Кога обаче всичко това се променя? Преди време беше изчислено, че след 7 години съвместен живот съпрузите свикват един с друг и това убива тръпката. Сега британски учени, направили изследване с участието на 2000 души, съкратиха този срок до 3 години.

67% от анкетираните признават, че след първите три години започват се дразнят от недостатъци на партньора, които първоначално са смятали са незначителни.

Освен това двойките признават, че след 3-годишен съвместен живот отношенията им стават по-прагматични и те се отдават на секс по разписание.

Много неща убиват страстта в отношенията и ги водят до деградация. Оказва се, че най-опасните за любовта са рутината, мръсните чорапи, неудобното работно време, хъркането, оплакването, занемаряването на външния вид, по-малко внимание към партньора.

Категория Любопитно | 2018/04/22 at 4:00 PM
220 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Дарик Нюз | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама