ТВ канал на Левски може да разреши въпроса с телевизионните права

      Публикувано на Saturday, 18 July , 2020      1028 Прегледа     
ТВ канал на Левски може да разреши въпроса с телевизионните права


Телевизионен канал на Левски, който да бъде част от платения пакет „Диема Екстра“ може да бъде решението на казуса с телевизионните права на българското първенство.
Това разкри един от популярните фенове на „сините“ Васил Колев, който след Общото събрание разкри, че участва в преговорите с телевизията, излъчваща мачовете.

Както е известно, от Левски и ЦСКА са недоволни от разпределението на сумата и към момента заявяват, че няма да подпишат новото споразумение.

Колев сподели, че има идея за създаването на телевизионен канал Левски ТВ, по който да се излъчват домакинските мачове на тима като при такъв вариант „сините“ да заработват средствата си на база на абонатите на клубната телевизия.

Собственикът Наско Сираков също заяви, че предстоят преговори с Нова телевизия, но към момента позицията на клуба остава непроменена.

„Нашата позиция не се е променила на милиметър. Предстоят ни разговори с Нова телевизия, другата седмица се надяваме да имаме нещо по-сериозно като отговор от тяхна страна. Ако има каквото и да е, ще бъдете уведомени. Със сигурност няма да подпишем договор, това е сигурно. Когато имаме конкретни решения, тогава ще ги изкараме пред обществеността. Левски в нито един момент не е поискал една стотинка от парите, които взимат другите клубове. И няма да го направим.“


Етикети:
Категория Спорт | 2020/07/18 последна редакция в 9:30 PM
Източник : Д Спорт | Снимка : Google
1029 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки