Начало Брекзит, Лондон Твърд Брекзит ще удари британските автомобили

Твърд Брекзит ще удари британските автомобилиКатегория Брекзит, Лондон | 2018/03/05 at 7:00 PM | 276
Коментари ->> Добави Коментар

Ако Лондон не успее да сключи сделка с Брюксел по Брекзит, това ще удари стотици хиляди работни места в автомобилната индустрия на Обединеното кралство.

Това се казва в публикуван отчет на Комитета по въпросите на бизнеса, енергетиката и икономическите стратегии на Великобритания.Посочва се, че автомобилната индустрия в кралството зависи много от износа на автомобили и че ЕС е основен пазар за нея.

Ако се стигне до твърд Брекзит и бъдат спуснати търговски бариери за британския износ, това ще означава свиване на производството и загуба на стотици хиляди работни места.

Според експертите, загубите само от този сектор на британската икономика се изчисляват на 4.5 милиарда паунда. Според отчета, няма никакъв шанс загубата на европейските пазари ,където британските автомобили ще са неконкурентноспособни ,да бъде заменен с други в Азия или Америка.Етикети: # #

Категория Брекзит, Лондон | 2018/03/05 at 7:00 PM
277 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама