Учете английски онлайн

      Публикувано на Tuesday, 14 March , 2017      5 Прегледа      Коментари Добави коментар
Реклама
Учете английски онлайн

  • BG Лондон

Замисляли сте се за какво още може да ви бъде полезна регистрацията в Skype освен да се чувате редовно със семейство и приятели – по света и унас.

Оказва се, че няколко изобретателни учители от цял свят създават своя учителска мрежа за преподаване на Английски, ползвайки точно тази технология.

Повечето от нас вече са чували или дори изпробвали удобството на онлайн обучението в някаква форма.

Тези от вас, които са се престрашили да изкарат някой онлайн клас сигурно имат подобен на моя опит –  сблъскване със записи на уроци, филмчета и библиотека от материали, които трябва да се обсъждат в хаотичен форум с още десетки или хиляди други хора. Често въпросите и коментарите остават незабелязани или отговорите пристигат твърде късно. С други думи липсва интерактивност и своевременната намеса и корекция от страна на преподавателя, както и ползотворна комуникация с другите ученици.

Какво обаче ако предимствата на онлайн обучението, като спестяване на време, пари за транспорт и удобството на собствения ни диван, можеха да се съчетаят с традиционния учителски похват и комуникация в реално време. Точно това правят младите ентусиасти от Oxford Online English. Всички те са професионалисти с богат опит в преподаването на Английски на всички нива. Ученици от цял свят се събират във виртуалната класна стая, ползвайки Skype. В определеното за часа време учителят добавя хората в учебна група и всички заедно участват в провеждането на урока. Единствената разлика е, че може да сте по пижама докато сте на училище. Разбира се ако се нуждаете от индивидуална подготовка може да се възползвате от възможността да бъдете сами с преподавателя си и да имате цялото време и внимание само за вас!

През дългогодишният си опит в преподаването на Английски като чужд език, учителите от Oxford Online English са помогнали на хиляди хора да подобрят произношението, граматиката, както и писмените си умения. Подготвили са успешно и редица ученици за кандидат-студенски или други изпити като TOEFL, IELTS и много други. Не на последно място те успешно подготвят и множество професионалисти от различни области, помагайки им да усвоят специфична за работата им терминология, както и да подобрят презентационните си умения като се отпуснат да говорят свободно.

Ако обмисляте варианти как да подобрите Английският си или искате да се подготвите за конкретен изпит, да подобрите професионалната си квалификация или просто за удоволствие – Oxford Online English определено е удобен и евтин вариант с високи постигнати резултати. Може да се убедите сами като запазите безплатен демо урок на страницата на Oxford Online English в удобно за вас време!

Етикети:
Категория BG Лондон | 2017/03/14 последна редакция в 9:00 AM
Източник : | Снимка :
6 Прегледа
Коментари Добави КоментарПодобни публикации

Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Реклама

Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Последни коментари

Спонсорирани връзки


Хари Потър е най-четената книга във Великобритания
Лондон Новини от Лондон

Хари Потър е най-четената книга във Великобритания

Излезе ново проучване за най-четените книги във Великобритания, което показва, че Хари Потър все още остава любимия герой…

Какво да правим, ако катастрофираме в Обединеното кралство?

Как да си сменя BG c UK шофьoрска книжка в Лондон

Искам да вляза с колата си в UК

Майки на деца с увреждания: Системата ни употреби България

Майки на деца с увреждания: Системата ни употреби

Не се разграничаваме от радостта след оставката на вицепремиера Валери Симеонов, разграничаваме се от тези майки, които играят…

Антикорупционната комисия иска да конфискува още имоти на Трайчо Трайков България

Антикорупционната комисия иска да конфискува още имоти на Трайчо Трайков

От Антикорупционната комисия (КПКОНПИ) поискаха от съда конфискация на имущество на бившия икономически и енергиен министър в кабинета “Борисов-1”…

Протестите заради цените на горивата и стандарта на живот не стихват България

Протестите заради цените на горивата и стандарта на живот не стихват

Очакват се и днес заявени протести срещу горивата и ниския жизнения стандарт в България, съобщава БНР. Снощи до 21…

КЕВР: Без промяна в цените на тока и парното до края на отоплителния сезон България

КЕВР: Без промяна в цените на тока и парното до края на отоплителния сезон

“На този етап не се очаква ново повишение на цената на топлинната енергия през зимата”, каза председател на…

Спонсорирани публикации

BGM TV

Популярно в BGM TV

Take a tour of U2’s ground-breaking stage – BBC News

147 Прегледа

U2’s Experience and Innocence tour features a double-sided, 30 metre-long LED video screen, which the band can climb…

Последно добавени в BGM TV

73 Прегледа

London’s Tallest Buildings

Кино

Най новото от филмовия свят, трейлъри, кино ревюта

Лайфстайл

Категория новини Интересни лайфстайл събития, шоу, шоу звезди

Любопитно

Категория новини Любопитно

Спорт

Категория новини Спорт

Здраве

Категория новини Здраве