Начало Полезно Училище Звънче

Училище ЗвънчеКатегория Полезно | 2018/02/03 at 4:00 AM | 196
Коментари ->> Добави Коментар
Българско съботно училище Звънче” отваря врати през 2008 г. по желание и настояване на родители, които живеят в град Камбърли, а към момента вече има филиали и в кварталите Сатън и Сарбитън, графство Съри.

Училището провежда занятия всяка събота oт 10:30 do 12:30.

Организират се занимания и с най-малките, тъй като има група „предучилищна“ за деца от 3 до 5 години. Малчуганите от 1 до 4 клас учат в курс „начален“.В момента това са смесени групи и паралелки, но силата на учителите е в това, че с всяко дете се работи индивидуално като се набляга на неговите таланти и желания.

Децата се учат да се изразяват на български език, да пишат, да четат, да научават откъде са техните корени.

Една от главните ни задачи е те добият самочувствие, да разберат своята идентичност, за да са пълноценни хора. Ние ги учим да могат да говорят пред публика и да работят в екип, да знаят че трябва да разчитат един на друг и да дават всичко, което могат като знание и умения, защото тогава отиват на по-високо ниво – затвърждават това, което знаят, преподавайки го на другите и в този процес присъства неизменно играта.

Взима се много и от опита на английските колеги и се прилага метода на българския учен, лекар, психиатър, физиолог на мозъка и педагог професор доктор Лозанов, който е създател на сугестопедията. Най-новите изследвания на английски психолози, детски педагози и специалисти доказват, че всеки родител трябва да говори на детето си на собствения си език, за да може това дете да разбере, че е прекрасно да е наследник и да черпи знания от две, понякога и повече култури, Това огромно богатство на различните култури, родовата гордост, запазване на езика, и самобитността на чуждите общности в Англия е невероятно предимство, което имат.Етикети: # # # #

Категория Полезно | 2018/02/03 at 4:00 AM
197 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : BG Media London | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама