Уикилийкс публикуваха нови документи на ЦРУ

      Публикувано на Friday, 11 August , 2017      23 Прегледа      Коментари Добави коментар
Уикилийкс публикуваха нови документи на ЦРУ


Уикилийкс публикуваха нова порция секретни документи на Централното разузнавателно управление.

Този път темата е за следене на видеопотоци, става ясно от Портала.

Документите са Ръководство за потребителя на проекта CoachPotato на ЦРУ. CouchPotato е отдалечен инструмент за събиране на видео потоци по RTSP / H.264.

Той осигурява възможността за събиране на потока като видеофайл (AVI) или за заснемане на неподвижни изображения (JPG) от кадри от потока, които имат значителна промяна от предварително заснетите рамки.

Програмата използва ffmpeg за видео и изображение кодиране и декодиране, както и RTSP свързаност. CouchPotato разчита на това, че се стартира в съвместим товарач ICE v3 Fire and Collect.

Етикети:
Категория Свят | 2017/08/11 последна редакция в 8:00 AM
Източник : | Снимка :
24 Прегледа
Коментари Добави КоментарПодобни публикации

Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Реклама

Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Последни коментари

Спонсорирани връзки