Начало Свят В Анкара забраниха публичните прояви

В Анкара забраниха публичните проявиКатегория Свят | 2017/11/02 at 3:45 PM | 77
Коментари ->> Добави Коментар

Губернаторът на Анкара издаде заповед за забрана на публични събития по паркове, градини и други обществени зони за срок от 3 месеца.

В разпространеното до медиите съобщение се посочва, че в областната управа са постъпили данни за организация на протестни демонстрации срещу масовите уволнения от работа с искане за незабавното завръщане по местата на всички отстранени след опита за преврат от миналата година.Докладвано е и за подготовка на 24-часови стачки и бдения на различни точки в столицата в подкрепа на продължаващия гладен протест на университетските преподаватели Нурие Гюлмен и Семих Озакча,

които са обвинени в членство във въоръжена терористична организация, в нарушение на закона за митингите и демонстрациите, и в терористична пропаганда.

Съобщението съдържа и предупреждение, че спрямо отказващите да се подчинят на забраната ще бъдат прилагани незабавни правни действия. /faktor.bg

Категория Свят | 2017/11/02 at 3:45 PM
78 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама