В Левски имат план за изчистване на дълговете

      Публикувано на Tuesday, 5 January , 2021      662 Прегледа     
В Левски имат план за изчистване на дълговете

  • Футбол

Ръководството на Левски, в лицето на мажоритарния собственик Наско Сираков, е изготвило обстоен план за погасяване на дълговете на клуба, които са доста сериозни.
През изминалата 2020 г. “сините” натрупаха задължения от около 6 милиона лева към свои настоящи и бивши играчи и служители,

но в самия край на годината започна погасяването им, като футболистите и служителите от настоящия състав получиха сумите, които имаха да взимат.

В момента от клуба плащат на футболисти, с които се разделиха по взаимно съгласие в последните месеци.

С някои от тях дори се водят разговори за разсрочване на задълженията, като те да бъдат обезщетени след месец април.

Както е известно, до края на месец март “сините” трябва да бъдат изрядни и да нямат просрочени суми към свои кредитори, за да получат професионален лиценз и за сезон 2021/22.

В клуба са уверени, че ще се справят с тази задача. От ръководството на вековниците не са обявили как се движи казусът с треньора Петър Хубчев, който има да взима доста заплати.

Финансовото състояние на Левски се подобри в края на миналата година. Това стана възможно, след като клубът подписа договор с генерален спонсор.

Чуждестранната строителна компания “Щрабаг” ще налее 6 милиона лева за 2 години на “Герена”.


Етикети:
Категория Футбол | 2021/01/05 последна редакция в 10:00 AM
Източник : БНТ | Снимка : Google
663 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки