Начало Лондон, Любопитно В Лондон кучета ходят на кино

В Лондон кучета ходят на киноКатегория Лондон, Любопитно | 2018/03/29 at 2:00 PM | 118
Коментари ->> Добави Коментар

В Лондон кучета ходят на кино и инициативата на веригата “Пикчърхаус” се радва на растяща популярност, съобщава Daily Mail.

Шаровците ще могат да проследят в неделя в 11:00 часа филма на Уес Андерсън “Островът на кучетата” в кино “Пикадили”.“Зрителите могат да заповядат с техните възпитани домашни любимци за премиерната прожекция”, се казва в сайта на “Пикчърхаус”.

В лондонския Уест енд, кварталът на спектаклите, както и в 14 други киносалона в страната, кучетата и техните стопани ще могат да гледат анимацията на американския режисьор, в който младият главен герой търси кучето си, поставено под карантина.

Четириногите зрители ще имат право на паничка с вода, предоставена от киното. Креслата ще бъдат снабдени със специални покривала, за да не попадат по тях косми от козината на животните. По време на кинопрожекциите силата на звука ще бъде значително намалена, за да не дразни острия слух на шаровците.

Кучешките прожекции стартираха през месец август миналата година и те се сдобиха с такава популярност, че вече се провеждат по веднъж на всеки шест седмици.

Според служители на “Пикчърхаус” кучетата се оказали много дисциплинирани зрители и се държали по-добре от някои хора по време на прожекциите.

Категория Лондон, Любопитно | 2018/03/29 at 2:00 PM
119 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама